2011. december 10., szombat

Brown, Eleanor : Nyakunkon a boldogság: (Éde - Jelenlegi ára: 3 470 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nyakunkon a boldogság: (Édes percek)A könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
A három nővér, Rose, Babb és Cordy Andreas abban a szerencsében részesült, hogy varázslatos gyerekkoruk volt. Ezt nagyrészt édesapjuknak köszönhetik, aki még az irodalomtudósok között is igazán különcnek számít: a Shakespeare-kutató doktor Andreas amikor csak teheti, versekbe szedve kommunikál környezetével, kislányait pedig pici koruktól kezdve beoltotta a könyvek szeretetével és magas fokú ismeretével. Ennek hatása talán a legidősebb Rose-on érződik legjobban, aki maga is egyetemi tanár és érzékeny, lelkiismeretes nő lett. Húga, Babb már inkább az élet könnyedebb, csillogóbb oldalát kedveli emiatt próbált új életet kezdeni New Yorkban - sikertelenül. Hármójuk közül a leglezserebb (talán túlságosan is) a legkisebb testvér, Cordy, aki igazi kalandor, képtelen hosszú távú kapcsolatokat fenntartani, úgy váltogatja otthonát, mint férfipartnereit, egészen addig, míg észre nem veszi: gyermeket vár. Amikor kiderül, hogy a lányok édesanyja halálos beteg, valamennyien visszatérnek gyermekkoruk helyszínére, az egyetemi városban levő szülőházba, ahol sok minden újra- és átértékelődik úgy a múlttal, mint a jövővel kapcsolatban... ISBN: 978-963-293-172-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 470 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 06:10
. Brown, Eleanor : Nyakunkon a boldogság: (Éde - Jelenlegi ára: 3 470 Ft

Fontos