2011. december 29., csütörtök

Gyönyörű flitteres NEXT SKINNY csini csőfarmer 116 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


 
 
Gyönyörű csajos puha Next Skinny  csőnadrág 116-os méretben, 6 éves lánykának, első kézből, a tavaly előtti kollekcióból.
Anyaga  elasztikus pamut, színe gyönyörű, mély kék , dereka belső gumival méretre gombolható, zsebein szögletes csillogó flitterek. Puhább a hagyományos farmer anyagnál, elasztikus, ennek köszönhetően 7 éves kislányomra is jó még, szerencsére sikerült szert tennem egy 122-esre, így könnyű szívvel mondott le róla : )
Nem foltos, nem szakadt, nem kopott, az alja is makulátlan, a térdein enyhe színkopás, eredeti ára 7. 990 forint volt a belvárosi gyereke Next Store-ban.
dereka 22-32 cm
Ezt az aukciót  3 termék megvásárlásakor sem zárom le idő előtt kikiáltási áron, megértésedet köszönöm szépen!
 
 
 
 
A fotókon előfordulhat egy visszatérő kerek szürkés pötty, nem a ruha, hanem a fényképezőgépem hibája, elnézést érte!! A hibákat minden esetben külön jelzem!
Licitálás előtt kérlek olvasd el saját oldalamat. Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat, illetve azokat, ahol ezt külön jelzem!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 13:40
. Gyönyörű flitteres NEXT SKINNY csini csőfarmer 116 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Fontos