2011. december 31., szombat

Pavlis, Zdenek: Jégkorongozás - Jelenlegi ára: 2 515 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. JégkorongozásA könyv listaára: 2995 Ft. Leírás:
A jégkorongozás egyre népszerűbb sportágnak számít Magyarországon is, ez köszönhető egyrészt annak, hogy maga a sportág egyre közkedveltebb világszerte, másrészt a magyar válogatott szép nemzetközi sikereket ért el az utóbbi években. A szakterületet kiválóan ismerő cseh jégkorongedző kötete a sportág teljes körű bemutatására törekszik, a magyar kiadás első két fejezetét azonban nem ő jegyzi. Az első fejezet a korcsolyázás és a jégkorong magyarországi történetét mutatja be (dr. Géczi Gábor tollából), majd ezt követően általánosságban olvashatunk a jégkorongozásról (melyet Spiller István írt), ahol olvashatunk az alapvető szabályokról, a helyes táplálkozásról, a ruházatról és kiegészítőkről, a sportág előnyeiről (állóképesség fejlesztése, gyorsaság és erő) és hátrányairól (verekedések, ormótlan felszerelés, hideg van a jégen, a felszerelés drága és még meg is kell hozzá tanulni korcsolyázni) is. Ezt követi a különböző gyakorlatok és technikák (bemelegítés, korcsolyázás előre és hátra, fékezés és megállás, kanyarodás, koszorúzás, elindulás) ismertetése. A kötet végén néhány konkrét játékleírást, majd összesen negyvenöt korcsolyagyakorlat leírását találhatjuk, magyarázó ábrák társaságában. A színes fotókkal ellátott kötet általános gyűjtőkörű- és gyerekkönyvtárak számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-278-181-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 515 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 23:55
. Pavlis, Zdenek: Jégkorongozás - Jelenlegi ára: 2 515 Ft

Fontos