2011. július 29., péntek

Tüskés Anna: Ars perennis - Jelenlegi ára: 5 210 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ars perennisA könyv listaára: 5990 Ft. Leírás:
A fiatal művészettörténészeket tömörítő CentrArt egyesület és a közelmúltban elhunyt, neves művészettörténész, Entz Géza alapítvány szervezésében 2009. november 27-29. között a jelen kötettel azonos című konferencia zajlott Budapesten. Az immár második ilyen rendezvény csaknem összes előadásának szerkesztett anyaga található a kötet első részében, míg a második részt az egyesület műhelyében 2006 és 2009 között tartott előadások töltik ki. A jegyzetekkel és esetenként angol, német és olasz nyelvű összefoglalókkal kiegészített és fekete-fehér képekkel illusztrált tanulmányokban régészek, történészek és művészettörténészek számolnak be alapkutatásaik friss eredményeiről. A kötet harmadik részében az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Művészettörténeti Intézetében 2006-ban Pál Linda és Süle Ágnes Katalin által Primus Gradus címen kezdeményezett, de meghiúsult tanszéki folyóirat első számába készült négy tanulmány kapott helyet. A tanulmánygyűjteményben a történettudomány, a művészettörténet és a régészet eltérő szemléletű tudományos iskoláinak képviselői adnak számot az elmúlt évek művészettörténeti kutatásainak aktuális kérdéseiről. A fejezetek az európai művészet néhány, eddig figyelmen kívül hagyott vagy nem kellő mélységben ismert területét és forrását állítják a középpontba. A legtöbb előadó egy-egy művet vagy forrást elemez, de találhatunk nagyobb forráscsoportra kiterjedő, átfogó tanulmányt is. A tárgyalt témák átfogják a középkortól a 20. századig terjedő időszakot. A szakkönyvtárakba ajánlott, nagyalakú kötetet személy- és helynévmutató, valamint a kötet majd félszáz szerzőjét bemutató lista teszi teljessé. ISBN: 978-963-88825-0-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 210 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:25
. Tüskés Anna: Ars perennis - Jelenlegi ára: 5 210 Ft

Fontos