2011. november 24., csütörtök

H2O - Egy vízcsepp elég - 1. évad (1-13), új 4 DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten az I. kerületben. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak 400 Ft), postázás sima levélként - a vevő felelősségére - 200 Ft.
H2O - I. évad
Eredeti cím: H2O - Just Add Water
Gyártó ország: Ausztrália
Műfaj: családi, fantasy, ifjúsági
Rendezte: Jonathan M. Shiff
Főszereplők: Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Angus McLaren, Claire Holt, Burgess Abernethy
Tartalom: Emma, Cleo és Rikki 16 éves tinédzserek, aki Ausztrália aranypartján nőnek fel. Egyszer amikor Mako szigetre mennek strandolni egy vulkán barlangjában csapdába esnek. Miután a barlangban felfedeznek egy víz alatti csatornát, elhatározzák, hogy azon keresztül fognak kimenekülni. Ahogy a tó vizébe lépnek, a telihold fénye világít a vízre, amely rejtélyes ragyogással árad szét a barlangi tóban. Emma, Cleo és Rikki elmenekülnek a szigetről, amilyen gyorsan csak tudnak. Hamarosan rájönnek, hogy életük a barlangban átélt élmények után soha se lesz ugyanolyan, mint eddig volt. Emma elsőként fedezte fel, amikor másnap reggel úszni ment a tengerhez, ahogy víz éri a testét sellővé változik. Cleo és Rikki ugyanezt tapasztalták, ahhoz, hogy sellővé váljanak egy vízcsepp elég.
Játékidő: 325 perc
Hang: magyar 2. 0 DD, angol 2. 0 DD
Felirat: -
Képformátum: 16: 9 (1, 77: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:43
. H2O - Egy vízcsepp elég - 1. évad (1-13), új 4 DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos