2011. november 29., kedd

E-cigaretta. E-cigi - Jelenlegi ára: 1 Ft

A cigaretta árához képest, egyszeri, minimális befektetést igényel, ami rövid idő alatt megtérül. Az elektromos cigarettát használok nagy része soha nem tér vissza az igazira, maximum néha-néha szív el egy szálat.
Az elektronikus cigaretta egy műszaki készülék, amely használatkor hasonló élvezetet okoz, mintha egy rendes cigarettát szívnánk.
Szívásakor apró NIKOTIN cseppeket lélegzünk be, úgy , hogy mentesülünk a hagyományos káros anyagok szervezetbe jutásától, ezáltal megteremtjük egy sokkal egészségesebb dohányzás lehetőségét.
A benne lévő folyékony nikotint és aromákat tartalmazó patronból, valamint a levegőben található páratartalomból hevítés és porlasztást követően vízgőzt, vízpárát állít elő.
Külső szemlélő számára és érzésre olyan hatása van, mintha füstölne.
Különbség az, hogy ez nem füst és nem ég a vége, és csak akkor lép működésbe, ha megszippantjuk. Egyébként automatikusan leáll. Két dologra kell figyelnünk, az akkumulátor töltöttségére és a patron kifogyására. Használata során azonban nem gyújtunk rá. Segít leszokni a dohányzásról!
Miért érdemes használni:
A nikotint leszámítva, más káros összetevőt nem tartalmaz, nincs passzív dohányzás, nem kaparja a torkunk, nem büdös, nincs igazi füst, nem ég, nem gyújtjuk fel semmit, nem hízunk el, ha le akarunk szokni - bárhol használható, mert nem cigaretta és nem leszünk kiközösítve, lényegesen olcsóbb, mint a cigi, segít leszokni a dohányzásról (ha a használója is komolyan gondolja)
A készlet tartalmaz:
10 darab szipkát(low)
1 darab e-cigit,
1 darab usb töltőt
1 darab autós usb töltőt,
1 darab usb átalakítót
Első beüzemelés, melyet a szettben lévő használati utasítás is mutat:
Töltsd fel az akkumulátort, tekerd rá a porlasztót, nyomd rá a szipkát, és már használhatod is!

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 21:00
. E-cigaretta. E-cigi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos