2011. szeptember 27., kedd

Abercrombie, Joe :Az első törvény 2. kv. : Miut - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az első törvény 2. kv. : Miután felkötötték őketA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
A dark fantasy hazai hívei bizonyára minden sorát élvezték a fiatal brit szerző, Joe Abercombie előző könyvének (amely egyben az Első törvény című többkötetes fantasy-regényfolyam nyitódarabja), hisz minden megtalálható benne, ami a műfaj legjobbjaiban: karizmatikus antihősök, középkori brutalitás, fordulatos cselekmény, hátborzongató izgalmak, és persze mágia is. Az előző részben megkezdődött háború most bontakozik ki csak igazán: a nomád Bethod király vezette barbár északföldi hordák már jócskán bent járnak Angland határain túl, és bizony útvonalukat kiégett romok, felkoncolt hullák jelzik. Az ellencsapás megszervezése az Unió koronahercegére, Ladislára várna, akinek azonban nincs könnyű dolga: a sereg, amely a rendelkezésre áll legendásan fegyelmezetlen, képzelten, ráadásul a felfegyverzettségük is hagy kívánnivalót maga után. Mindeközben Gloktának, a sánta inkvizítornak sürgős nyomozni valója akad a városban, ahol már nem szabadna ott lennie, hisz a gurkhuli hordák pillanatokon belül áttörhetik a falait. A bonyolut történetben természetesen visszatér az előző rész többi fontos karaktere is, többek között Kilencujjú Logan, Bayaz mágus, Jezal, Ferro, és West őrnagy is. Akik olvasták és szerették az első részt, azoknak ez a kötet is kötelező olvasmány. ISBN: 978-963-245-302-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 17:39
. Abercrombie, Joe :Az első törvény 2. kv. : Miut - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Fontos