2011. augusztus 30., kedd

Harry Potter ( Hermione ) varázspálca gyüjteménybe - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


Hermione Granger
PÁLCÁJA A HALÁL EREKJÉIBŐL!
Gondolkodtál már azon hogy milyen vicces dolgokat tehetnél ha varázsló lennél? Mi lenne ha hatalmadban állna bárkit átváltoztatnod mondjuk békávé? Nem is beszélve a komolyabb trükkökről, amelyekkel bárkit elbűvölhetsz? Mostantól otthonodba hozhatod Harry Potter csodáit, a varázspálcákkal amelyeket a moziból, és a könyvekből ismersz! Ezek a pálcák erős, rendkívül tartós műgyantából készültek. Nincs mérgező összetevőjük, és egy életen át szórakoztathatnak. A méret, és a kialakítás pontosan az eredetivel egezik. Nagyszerű mozi emléktárgy gyüjtőknek, Harry Potter rajongó klubtagoknak, vagy jelmezbálra.
Keresd a termékeim között a többi szereplő pálcáját is!
- Kiváló minőségű műgyanta anyagból
- Hossz: 35. 5cm
- Pompás tervezés
- Tökéletes gyűjtésre vagy jelmezbálra
- Nagy ajándék Harry Potter rajongóknak
Nézze meg a többi termékemet is, lehet hogy spórolhat is!
Kérem figyelembe venni a következőket:
Szállítási idő 5-20 munkanap, de ennél lehet több is, mivel a leütés, és a vételár kiegyenlítése után után indul el a holmi külföldről.
Leütés előtt - igazodva a vatera szabályaihoz - nem adunk ki semmilyen kapcsolatfelvételi adatot, így a kérdéseket mindenképp a termékképek alatt található "Kérdezzen az eladótól" gomb használatával ajánlott feltenni, még a leütés előtt.
Viszont ha leütöd, kérlek hogy két napon belül jelentkezz EMAILBEN, a vatera által számodra küldött kapcsolatfelvételi adatok alapján.
A fizetési mód a következő lehet:
- Átutalás (Magyarországi számlaszámra)
- Banki pénztári befizetés (Magyarországi számlaszámra)
- Paypal
- Rózsaszín csekken
Ha leütés után 3 munkanappal nem jelentkezel, elérhetetlen vagy, akkor komolytalannak veszem a szándékot, és semleges értékelést kell adnom.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 14:30
. Harry Potter ( Hermione ) varázspálca gyüjteménybe - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos