2011. június 5., vasárnap

Új Cosmodisk,Kosmodisk Classic+Kozmodisk deréköv - Jelenlegi ára: 6 890 Ft

Új Kosmodisk Classic szett
A csomag tartalma:
Gerincbántalmi segédeszköz + deréköv
Ajándék vászon hordtáska
Bolti ára:
18. 990 Ft
A KOSMODISK CLASSIC Szettet bármikor használhatja, ha fáj a nyaka, dereka vagy a gerince. A használat elején 10-20 napon keresztül naponta legalább 3 órán át hordja. Megelőzésként is használhatja.
12 év felett bárki használhatja a Kosmodisket. Használja a KOSMODISK CLASSIC Szettet, ha:
* reggel felkeléskor még mindig érzi az előző napi  fájdalmat,
* nem tud lehajolni a fájdalomtól (pl. felvenni dolgokat, cipőfűzőt kötni),
* nem tudja elvégezni napi teendőit a fájdalom miatt,
* nem tud rendesen ülni, mert fáj a dereka és a gerince felső szakasza,
* a fájdalomtól fáradttá, nyűgössé, ingerlékennyé válik,
* nem tud kikapcsolódni a családjával, barátaival a fájdalom miatt.
A Kosmodisket úgy alakították ki, hogy a gerinchez kapcsolódó izomszöveteket stimulálja. Ezek az izmok tartanak bennünket kiegyenesedve, mivel ezek támasztják meg a gerincet. Ha az izmok különböző okokból rugalmatlanná vagy görcsössé válnak, akkor nyomni kezdik a gerincből eredő idegeket. Ez okozza a fájdalmat, amely bizonyos tevékenységek közben elviselhetetlenné válhat.
A gerinc és a hát fájdalmai teljesen megbéníthatnak bennünket. A fájdalomtól való félelem drasztikusan korlátozhatja mindennapi tevékenységeinket. A sportolás, séta, nehéz tárgyak emelgetése mind-mind elviselhetetlen problémává válik. Minden, amit azelőtt szívesen csináltunk, most a fájdalom forrásává válik, így inkább felhagyunk vele.
Most fájdalom és korlátok nélkül élhet!
Egyedi formájával a Kosmodisk ott hat, ahol a fájdalom fellép: a gerincet körülvevő izmoknál. Viselése közben a Kosmodisk bemelegíti és stimulálja az izmokat, így azok ellazulnak és megszűnik a bennük felgyülemlett feszültség. Így a fájdalom csökkenni kezd, az Ön közérzete pedig érezhetően javul.
Klinikai tesztek támasztják alá, hogy a Kosmodisk akár 80%-kal csökkenti a fájdalmat. Ez kétségtelenül a legmeggyőzőbb ok arra, hogy Ön is kipróbálja!
A KOSMODISK CLASSIC Szett olyan mértékben csökkenti a fájdalmat, hogy Ön újra állandó fájdalom nélkül sportolhat és végezheti a házimunkát, túrázhat és ülhet munka közben. A Kosmodiskkel nincs szüksége többé fájdalomcsillapítókra - végre szabadon élhet, korlátok nélkül.
2 elem a 2 legérzékenyebb részre: a derékra és a gerincre
Budapesten átvehető személyesen, vagy postaköltség 740 Ft.


Jelenlegi ára: 6 890 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 09:25
. Új Cosmodisk,Kosmodisk Classic+Kozmodisk deréköv - Jelenlegi ára: 6 890 Ft

Fontos