2011. június 10., péntek

Pálfalvi Nándor: Hogyan bírod - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hogyan bírodA könyv listaára: 3818 Ft. Leírás:
A költő nyolcvanadik születésnapjára jelent meg sorrendben ötödik verseskötete, mely Pálfalvi Nándor 2010 és 2011 között írott költeményeit tartalmazza, s sok tekintetben életműve betetőzésének tekinthető. Az első részben (Mint madarak) a költő feleségének, Gabikának írott, megható szerelmes versei sorakoznak, a második rész (Hogyan bírod) pedig elsősorban az elmúlás életérzésével foglalkozik. A kötet- és fejezet-címadó vers a devecseri és kolontári halált hozó baj-ről, az őrjöngő vörös iszap katasztrófájáról szól (maga a téma egyébként több versben is visszaköszön), ám további egyéni hangú költeményei (Távozz tőlem Kapaszkodás a reménybe Márton atya) is méltók a figyelemre. A Minden perccel címet viselő vers-füzér az elmúlás személyes hangú költeményeit szedte egy csokorba. A Levegőt! ciklus a közéleti témájú verseket foglalja össze, s külön is említést érdemel A hordák című költemény, érzékeltetve a hatalomért (az arany-at rejtő dombért) viaskodó, különféle színű pártok elvtelen küzdelmét. Az utolsó vers-füzérben pedig egyszerre jelenik meg minden fontosabb téma: a társadalmi mondanivalótól az elmúlás gondolatáig. Az egyéni hangú verseiről ismert szerző kötete a szépirodalom iránt érdeklődő, valamint a kimondottan vallásos olvasóknak ajánlott. ISBN: 978-963-88364-5-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 06:13
. Pálfalvi Nándor: Hogyan bírod - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Fontos