2011. június 23., csütörtök

FLAVIN Capusta,150 db. Ne Fogyózz, ezt (is) edd! - Jelenlegi ára: 3 250 Ft

Beszerzési áron! Ilyen olcsón nem jutsz hozzá máshol!
Felesleges kilók, káposztalevélbe csomagolva
Fejeskáposzta + almahéj (pektin) kivonat + csicsóka őrlemény
A káposzta értékes tápanyagokban gazdag, kalóriaszegény és ízletes növényünk. Magas rostanyagtartalma serkenti az emésztést és a béltartalom áthaladását, erélyes béltisztító és semlegesíti a méreganyagokat.
Százgrammonként 25 kilokalóriájával abszolút kalóriaszegény. Úgynevezett "negatív kalóriás" élelmiszer, aminek több energia szükséges a megemésztéséhez, mint amennyit végeredményben kinyerhetünk belőle.
Vitaminokban, ásványi anyagokban (kálium, kalcium, vas) és a vérképzéshez fontos klorofilban gazdag. Folsav- és C-vitamintartalma egy felnőtt napi szükségletének nagy részét fedezi. 100 gramm káposztalében annyi a C-vitamin, mint egy nagy narancsban.
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Termékeinket az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vizsgálja, szakvéleményezi, törzskönyvezi. A termékek a szigorú engedélyezési eljárások miatt már a legszigorúbb Európai Uniós elvárásoknak is megfelelnek.
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen! : ))
HA más még fel nem töltött termék érdekel, jelezd, s felteszem!!!



Jelenlegi ára: 3 250 Ft

Az aukció vége: 2011-06-23 09:36
. FLAVIN Capusta,150 db. Ne Fogyózz, ezt (is) edd! - Jelenlegi ára: 3 250 Ft

Fontos