2011. június 2., csütörtök

Csillagjegyelemzés - a rák - Jelenlegi ára: 690 Ft


Csillagjegyelemzés - a rák
    
Az embert ősidők óta foglalkoztatja, hogy valamilyen módon fellebbentse a fátylat a jövőről. A világ minden részében akadtak, akik próbálták megfejteni a titkot. Azt a titkot, melyet elsősorban az emberben kell keresni. Ez a könyv nem a hagyományosan értelmezett "horoszkópos-könyv". Nem az volt az elsődleges cél, hogy elárulja, a csillagok állása szerint mit rejteget előttünk a jövő, mely napon mire számítsunk, mitől óvakodjunk. Más megközelítésből enged bepillantást a jövőbe. Tulajdonságainkat, reakcióinkat, érzelmeinket erőteljesen befolyásolja jó néhány tényező: a csillagjegyünk és aszcendensünk, a bolygók elhelyezkedése születésünk időpontjában. Hatással van életünkre, jellemünkre, életszemléletünkre az is, hogy szüleinktől milyen nevet kaptunk, vagy életünk során milyen nevet, neveket vettünk föl. Aki ismeri önmagát, sőt, jól ismeri önmagát, az tudja, hogy születésekor milyen tulajdonságokat kapott az égiektől, azok segítségével mit képes elérni élete során. Képes szembenézni bármilyen szituációval, élethelyzettel. Kikövetkeztetheti, hogy adott eseményt hogyan él meg érzelmileg, milyen reakciókat válthat ki belőle, mit fog tenni vagy mitől zárkózik el. Így, bár közvetve, de a jövőről is képet kapunk. Ugyanez vonatkozik arra a helyzetre is, amikor nem önmagunkról, hanem a környezetünkben élő, megforduló emberekről van szó. Ha tudunk róluk néhány dolgot, sokkal hamarabb megismerhetjük jellemüket, azt az arcukat, melyet a szemünkkel nem láthatunk.
SZERZŐ: Barta Judit
KIADÓ: "Pro-Team" Nonprofit Kft.
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 144
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2011-06-20 06:25
. Csillagjegyelemzés - a rák - Jelenlegi ára: 690 Ft

Fontos